Beresteinseweg 34, 1217 TJ Hilversum
035 203 0030
repair@ffwd-repair.nl

Reparatie

Reparatie met service

Waarom voor FFWD-Repair kiezen?

FFWD bestaat al sinds 2003 en beschikt over een diverse klantenkring. We zijn dan ook zeer ervaren en staan bekend om onze servicegerichtheid. Wij zorgen met ons proactief beheer dat we meeste problemen oplossen voor ze opgemerkt worden. Mocht er onverhoopt toch een storing of een vraag zijn, we zijn altijd bereikbaar voor een directe oplossing.

AANMELDEN
SERVICEGERICHT

Wij streven ernaar om uw reparaties zo snel mogelijk op te lossen. Liefst dezelfde dag nog. Wij werken met korte lijnen. Hulp nodig?
U krijgt ons direct aan de lijn!

BETAALBAAR

Zolang u nog garantie heeft op uw producten, wordt onze service betaald door de fabrikant. Valt het buiten de garantie, dan hanteren wij zeer aantrekkelijke en klantvriendelijke prijzen. 

PREVENTIEF

Vaak kunnen de diagnostische gegevens op uw laptop/pc een storing van te voren zien aankomen. Door dit uit te lezen kunnen wij preventief te werk gaan en het probleem oplossen voor het zich voordoet. 

WIN-WIN

Wij bezitten ook over een eigen IT-afdeling. Hierdoor kunnen we naast het repareren van uw hardware, ook softwarematig ingrijpen. Denk bijvoorbeeld aan installaties en datarecovery.